Bu sitede ara

PES 2013 Haraket Yapma Resimli Anlatım Klavye-Gamepad

PES 2013 Gamepad ile haraket yapma

Pes 2013 nereye kurulu ise oraya giriyoruz.(genelde şu dizinde olur;C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013) ve settings.exe giriyoruz,KontrlChz seçiyoruz.
R yazan yerde sağ - sol - üst -alt tarafa doğru ok gösteriyor onu Gamepad imizin Sağ joystick tarafı ile okun yönüne göre joystick imizi çeviriyoruz.
Tamam deyip kapatıyoruz ve oyunu açıyoruz.İlk önce denemek amaçlı antremandan deniyebilirsiniz.Kolayca deniyebilmeniz için Örneğin Ronaldonun top ayağında iken Sağ R 2 kere art arda serice basınca sol ayağı ile hafif dokundurup adamı geçme haraketini yapıyor.


Pes 2013 Klavye ile haraket yapma

Not:Gamepad inizin üzerinde Mod gibi bi ibare varsa o kırmızı yani off olmalıdır.Oyun sırasında bastığınızda şut - pas - uzun pas - ara pas atıyor ise mod a basın ve ondan sonra deneyin.



İlk önce KONAMI\PES 2013 klasöründen settings.exe'ye giriyoruz..

Daha sonra aşağıdaki tuşları Q , yani adam değiştirme tuşuna en yakın tuşa ayarlıyoruz ki bu dediğim klavye için.Gamepad içinse kullanmadığınız tuş yerine ya da analog varsa onlara atayabilirsiniz.

Oyuna giriyoruz ve ''MAÇ'' seçeneğine tıkladıktan sonra böyle bir ekran gelecek.Burada biz ''ŞUT'' tuşuna basacağız.

Daha sonra buradan ''BAĞLI ÇALIMLAR'' a giriyoruz.

Burdan da ''Ayarlanmamış 1'' yazana basıyoruz ve ''Verileri Düzenle'' yi seçiyoruz.

Ve buradan ayarladığımız tuşlara hareket atayacağız.Örneğin; ''Sağ çubuk yukarı'' diyor.Mümkünse bütün tuşlara tek hareket atayın.Tek hareketide hareketinizi ve yönünü seçtikten sonra en üstte ''ÇIKIŞ'' yazana basın ve enter'layın..

Ve son olarak maç içinde '' Q+Atadığınız tuş '' yapın ve hareketleri yapın.

Popüler